Sponsor een kind

Sponsor een gezin en maak het verschil

Stichting PASpoort is dringend op zoek naar sponsor-ouders.
Op dit moment zijn er weer enkele kinderen die hopen op uw steun.
Wij zijn met deze zoektocht gestart omdat we alle kinderen en families persoonlijk kennen, daarom aarzelen we ook niet om uw steun te vragen.
Klik op onderstaande foto’s om meer te weten te komen over deze kinderen en hun familie.
De keuze is aan u, een klein bedrag per maand, dat ook nog eens fiscaal aftrekbaar kan zijn.
Bijvoorbeeld € 10,00 per maand maakt een wereld van verschil en wij houden u op de hoogte van de vorderingen van uw sponsorkind.

Omdat Stichting PASpoort een ANBI status heeft van de belastingdienst is uw periodieke gift fiscaal aftrekbaar, klik hiervoor op onderstaande link.

Download overeenkomst periodieke gift.

info@stichtingpaspoort.nl

Klik hier en steun een kind. Of stort op bankrekening 61.81.34.727 ten name van Stichting PASpoort te Aardenburg.

IBAN/SEPA Nummer: NL96ABNA0618134727
BIC Nummer: ABNANL2A
Banknaam: ABN AMRO

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.
info@stichtingpaspoort.nl

*******************************************
Ik wil meer weten over: Joshley